De bouwstenen van onze expertise

Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing. Vind hier de bouwsten van onze expertise en ontdek de diensten waarmee wij jou kunnen ondersteunen.

Architectuur

Ontdek de impact van een sterke strategie voor je architectuur. Met de technologische mogelijkheden van vandaag is de potentiële meerwaarde hiervan mega gegroeid.

Infrastructuur

Onze expertise ligt uiteraard bij Oracle, maar reikt verder dan dat. Ook open-source valt binnen ons aanbod.

Database
administration

Onze Oracle DBA’s zorgen voor capaciteit planning, evalueren de hardware van de database server en beheren alle aspecten van de Oracle database. Inclusief installatie, configuratie, ontwerp en data migratie! Daarnaast doen we ook performance monitoring, security, back-ups, troubleshooting en data recovery.

Applicatie-
ontwikkeling

Of het nu gaat om een rapportage tool, een software pakket of een chatbot: onze slimme business applicaties helpen je enorm vooruit.

Security

Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel en specialiseren ons in authenticatie, single-sign-on, data security en cloud security.

Managed
Services

Ons Managed Services portfolio omvat contracten met verschillende SLA’s waarmee we je bedrijf continu draaiend houden, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Licentie advies

Wacht niet op interne of externe audits. Vermijd verrassingen door proactief te evalueren. Laat je dus professioneel adviseren om de juiste keuze te maken.

Cloud
transitie

Ontdek je weg naar de cloud. We bespreken je opties in de cloud en gaan dieper in op de redenen om een bepaalde keuze te maken.

Middleware
administration

Onze middleware engineers geven je advies over het juiste gebruik van je middleware product stack. Ze bereiden installaties voor, voeren ze uit en configureren middleware systemen. Hoog beschikbare omgevingen met disaster recovery scenario’s en een krachtig back-up beleid schrikken hen niet af. Ze bewaken complexe omgevingen en testen deze uit tot het uiterste.

DevOps

Onze DevOps teams gebruiken agile methodes om het uitrollen van nieuwe software te versnellen. Daarnaast automatiseren ze repetitieve taken om implementatie en onderhoud sterk te vereenvoudigen.

Integratie

Ontdek de invloed en de toegevoegde waarde van een sterkte integratie strategie en dit zowel op gebied van applicaties, data en cloud.

Coaching & Training

We delen graag onze kennis en ervaring met jou. Onze passie voor technologie zetten we dan ook graag in om jullie te helpen. Door training en coaching houden we je up-to-speed.

Waarom werken met de bouwstenen van onze expertise?

Verantwoordelijk

Leg met een gerust hart je project in onze handen, want wij dragen er zorg voor van A tot Z. Bovendien garanderen we dat het volledig opgeleverd wordt én werkt.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en technisch sterke partner die focust op vernieuwing binnen bewezen technologieën.

Toegankelijk

Van KMO’s tot multinationals, wij bieden voor iedereen oplossingen op maat.

Start nu je digitale vooruitgang

We voegen onze krachten samen met de meest verfijnde technologie om zo de nieuwste oplossingen te kunnen bieden. Met de bouwstenen van onze expertise bieden we oplossingen van A tot Z.

Mooie Saas-oplossing bij intuo
Carrière

Onze Partners

PARTNERS WAAR WE FIER OP ZIJN

Hoe zie jij de digitale vooruitgang van je organisatie?
Wij helpen je die graag bereiken.