Onze expertise voor jouw succes.

Om onze klanten een totaaloplossing te bieden werken onze competence centers graag samen. We schakelen net die expertises in die jij nodig hebt om van jouw project een succes te maken.

Daarna vieren we ook graag samen!

Architectuur

Jouw IT-omgeving slim en efficiënt inrichten begint bij een architectuurontwerp op maat van jouw bedrijf.

Infrastructuur

Van de storage disk en de servers tot en met het dataplatform. We helpen je een infrastructuur in te richten die rekening houdt met de noden van jouw bedrijf op het vlak van beschikbaarheid, performatie, schaalbaarheid en beveiliging.

Database
administration

Onze Oracle DBA’s zorgen voor capaciteitsplanning, evalueren de hardware van de database server en beheren alle aspecten van het dataplatform. Inclusief ontwerp, installatie, configuratie en datamigratie! Daarnaast doen we ook performantiemonitoring, security, troubleshooting, back-ups en data recovery.

Applicatie-
ontwikkeling

Of het nu gaat om een rapportagetool, een softwarepakket of een chatbot: onze slimme business applicaties helpen je enorm vooruit. We maken ze op maat van jouw bedrijf en budget met de technologie die het best past.

BI & Datawarehousing

We gaan met jou op zoek naar de beste manier om je data te ontsluiten om businesswaarde te creëren. We ontwerpen, implementeren en onderhouden innovatieve BI en datawarehouse platformen. Door agile te werken kunnen we snel en binnen budget opleveren.

Managed
Services

Ons Managed Services portfolio omvat contracten met verschillende SLA’s waarmee we je bedrijf continu draaiend houden, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Licentie advies

Wacht niet op interne of externe audits. Vermijd verrassingen door proactief te evalueren. Wij lichten je omgeving door op dezelfde manier als Oracle en leveren je een overzichtelijk rapport op met de bevindingen. Bovendien voegen wij er ook aan toe wat je moet doen om eventuele incompliancies recht te zetten! Ook bij veranderingen in je omgeving kan je veel geld besparen met de juiste licentiekennis.

Cloud
transitie

Innoveren met cloudtechnologie? Geld besparen in de public cloud? We zullen de juiste vragen stellen om te ontdekken of cloudoplossingen jouw weg naar een digitalere toekomst zijn. We zetten verschillende scenario’s naast elkaar en evalueren ze op basis van de criteria die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Beslis je de stap naar cloud te zetten? Dan begeleiden we je van ontwerp tot en met volledig beheer.

Middleware
administration

Onze engineers geven je advies over het juiste gebruik van je middleware product stack. We bereiden installaties voor, voeren ze uit en configureren de systemen. We zorgen voor een probleemloze integratie en beschikbaarheid.

DevOps

Onze DevOps teams gebruiken agile methodes om het uitrollen van nieuwe software te versnellen. Daarnaast automatiseren ze repetitieve taken om implementatie en onderhoud sterk te vereenvoudigen. Dat verlaagt het risico op fouten én helpt je projecten betaalbaar te houden.

Integratie

Ontdek de waarde van een sterkte integratiestrategie op het gebied van applicaties, data en cloud. We leveren onafhankelijk advies op maat en helpen je om je strategie om te zetten in realiteit.

Coaching & Training

We delen graag onze kennis en ervaring met jou. Heb je vragen over innovatie voor jouw omgeving? Of wil je je medewerkers zich laten ontwikkelen op de nieuwste technologieën? We nemen je graag mee op sleeptouw.

Waarom werken met de bouwstenen van onze expertise?

Verantwoordelijk

Leg met een gerust hart je project in onze handen, want wij dragen er zorg voor van A tot Z. Bovendien garanderen we dat het volledig opgeleverd wordt én werkt.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en technisch sterke partner die focust op vernieuwing binnen bewezen technologieën.

Toegankelijk

Van KMO’s tot multinationals, wij bieden voor iedereen oplossingen op maat.

Onze Partners

PARTNERS WAAR WE FIER OP ZIJN

Hoe zie jij de digitale vooruitgang van je organisatie?
Wij helpen je die graag bereiken.