Jouw uitdaging.
Oracle technologie. Onze ervaring.

Met de Oracle expertise in elk van ons lossen wij je moderne vraagstukken op,
terwijl de bouwstenen van je organisatie optimaal blijven werken.

Precies dat maakt van Colabo een betrouwbare partner.
Want wij werken aan sterke vooruitgang op een solide basis.
Zo begeleiden we je projecten van A tot Z.

Consultancy

Van advies tot migratie en implementatie, we begeleiden je bij het hele project.

Reselling

We helpen je de voordeligste keuze maken bij aankoop van Oracle hardware, licenties of cloud credits.

Managed Services

Een omgeving zonder zorgen dankzij onze ervaren service desk.

Cloud & On premises

Wij leveren onze diensten voor cloud en on premises omgevingen.

Zorgeloze vlotte klantbeleving

Dankzij de knowhow van onze competentiecenters zijn we in staat om zowel afzonderlijke expertise als schaalbare totaaloplossingen aan te bieden.

Ontdek onze Oracle competence centers:

Colabo Competence Center - Contribute

Contribute

 

Pluk de vruchten van de digitale oplossingen van vandaag. Dus innoveer in functie van een sterke onderneming.
Want sterke IT-prestaties leiden tot goede bedrijfsresultaten. Zo dalen je kosten en verbetert je digitale bedrijfsvoering.
Jij hebt het potentieel, Contribute helpt je het ten volle te benutten.

Bezoek Contribute
Colabo Competence Center - Exitas

Exitas

 

Meegaan met de technologische spurten van vandaag vraagt om goed werkende bedrijfsstructuren.
Waar Contribute zorgt voor digitale vooruitgang, helpt Exitas de basis van je organisatie sterk en stabiel te houden.
Exitas helpt jouw wensen voor de toekomst invullen.

Bezoek Exitas
Colabo Competence Center - Algorythm

Algorhythm

 

Algorhythm helpt bedrijven om het gebruik van hun data te optimaliseren. Dit doen we door intelligente besluitvorming mogelijk te maken en processen intelligent te automatiseren.

Bezoek Algorythm
Colabo Competence Center - Droppar

Droppar

 

Voor Droppar is vooruit de enige optie. Daarom bouwen en onderhouden wij sterke, cloud-native data en applicatie infrastructuur. Waarop jij krachtige applicaties en databases draait, die je processen verbeteren en je business doen groeien. Wij staan voor Cloud Managed Services van de toekomst

Bezoek Droppar
Colabo Competence Center - Tripwire Solutions

Tripwire Solutions

 

Data-integratie is in de loop der jaren steeds waardevoller geworden. Door je data op de juiste manier te integreren, kan je beslissingen nemen op basis van feiten en een datagedreven organisatie worden. Hoe bereik je dit? Tripwire Solutions kan je daarbij helpen!

Bezoek Tripwire Solutions
Colabo Competence Center - iAdvise

iAdvise

 

Bij iAdvise willen we business processen snel en vooral makkelijk laten lopen. Daarom ontwikkelen we slimme webapplicaties met scherpe aandacht voor gebruiksvriendelijkheid (UX), performance en beveiliging. Onze mensen helpen je graag met het analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van jouw digitale oplossingen.

Bezoek iAdvise
Colabo Competence Center - RMC

RMC

 

Als toonaangevend Oracle Platinum Partner loopt RMC voorop in digitale transformatie en begeleidt het bedrijven van on-premise naar cloud ERP-processen met Oracle Applications. Ons engagement om klanten te ondersteunen tijdens de volledige application lifecycle – van implementatie tot support – heeft van ons de grootste Oracle ERP & EPM System Integrator in België gemaakt.

Bezoek RMC
Colabo Competence Center - Rkitek

Rkitek

 

Door bedrijfsapplicaties en -processen naadloos te integreren, kan je de efficiëntie van jouw werking verbeteren en jouw bedrijfsvoering versterken. Laat ons daar nu net specialist in zijn.
Met een sterke focus op Oracle Integration Cloud leveren we op maat gemaakte oplossingen voor elke integratie-uitdaging.

Bezoek Rkitek
Colabo Competence Center - Logitail

Logitail

 

Wij zijn NetSuite solution provider in de Benelux. Gespecialiseerd in ERP en eCommerce oplossingen, bieden wij lokaal toegespitste expertise om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze adviserende aanpak en diepgaande kennis van de behoeften van de markt zorgen voor op maat gemaakte strategieën voor jouw groei en succes. Werk met ons samen voor geavanceerde NetSuite-oplossingen en uitgebreide ondersteuning.

Bezoek Logitail
Colabo Competence Center - Sinube

Sinube

 

SiNube is Oracle Cloud Service Partner, gespecialiseerd in Oracle ERP & EPM Cloud consulting. Het is onze missie om moderne, schaalbare en gebruiksvriendelijke financiële applicaties in de cloud te implementeren voor efficiënte business support. Met een team van doorgewinterde consultants die beschikken over een brede kennis van bedrijfskundige, functionele en technische expertise in verschillende sectoren, bevorderen we de groei van je bedrijf.

Bezoek Sinube
Colabo Competence Center - HRMC

HRMC

 

HRMC is je partner in het stimuleren van HR en IT samenwerking voor je bedrijf met cutting-edge IT-oplossingen, gespecialiseerd in HR-systeemintegratie. Naast het automatiseren van HR-processen combineren we HR-wisdom met technische knowhow om uw HR-servicemodel te revolutioneren en de waarde van de organisatie te verhogen. Onze kernwaarden – helderheid, integriteit, flexibiliteit en ownership – sturen ons bij het bouwen van agile organisaties.

Bezoek HRMC
Colabo Competence Center - Monin

Monin

 

Complexe database omgevingen, meerdere technologieën en maximale beschikbaarheid van je data? Monin is jouw 24/7 one-stop shop. Als Database service provider adviseren en bieden we oplossingen op maat van onze klanten. Zo ligt de toekomst in jouw handen, de expertise in de onze. Laten we samen er iets mooi van maken.

Bezoek Monin
Colabo Competence Center - Bryxx

BRYXX

 

Onze teams bouwen, installeren en onderhouden cloud-native IT-infrastructuren. Zo ontsluiten we data uit enterprise en legacy systemen voor toekomstgerichte applicaties.
High-end automatisering is wat ons onderscheidt. Want wij ondersteunen je van manueel tot geautomatiseerd platform beheer, van eenmalige interventies tot lange termijn managed services en self-healing systemen.

Bezoek BRYXX
Colabo Competence Center - Dynappco

Dynappco

 

Verbeter je bedrijfsactiviteiten met onze Cloud Application Services, mogelijk gemaakt door NetSuite. We zijn gespecialiseerd in het leveren van moderne, responsieve applicaties voor verschillende bedrijfsprocessen. Onze industrie-specifieke trapsgewijze aanpak zorgt voor op maat gemaakte capability adoptie. Haal voordeel uit onze diensten die de levenscyclus van cloudapplicaties dekt, van ontwerp tot implementatie en ondersteuning.

Bezoek Dynappco
Colabo Competence Center - Colabo

Colabo

 

We zijn altijd op zoek naar gedreven, gemotiveerde mensen die ons netwerk willen vervoegen en willen meebouwen aan de toekomst. Ben jij zo iemand? Of heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten, we leren je graag beter kennen.

Contacteer ons

Partners

PARTNERS WAAR WE FIER OP ZIJN

Oracle Partner

In tijden van snelle verandering blijft een stabiele basis key. Met onze sterke Oracle expertise zorgen we ervoor dat we je moderne vraagstukken oplossen, terwijl de bouwstenen van je organisatie optimaal blijven werken. Zo is Colabo een betrouwbare partner die focust op vooruitgang met een sterk fundament als basis.

De Cronos Groep

Sinds 1991 is De Cronos Groep gegroeid van een tweemanszaak naar een grote groep met 5000 medewerkers.

Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technische experten met als doel om klanten hierin te helpen groeien.

Intussen is de scope verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector, die goed met de business communiceren.

Samen komen ze tot de meest creatieve en technologisch oplossingen. De groep is dan ook continu op zoek naar gedreven mensen. En is dus altijd bereid om te luisteren naar ideeën van potentiële ondernemers.

Dbvisit

Dbvisit Standby is de #1 Disaster Recovery oplossing voor het vereenvoudigen en beheren van standby databases voor Oracle Standard Edition.

Meer dan 1300 klanten in 110 landen vertrouwen op Dbvisit om hun data te beschermen tegen storingen, natuurrampen, menselijke fouten en uitval.

We horen graag wat je volgende uitdagingen zijn.
Laten we de eerste stap zetten om jouw zakelijke doelen te bereiken.